Balık Gelinlik Modelleri Model No: 34424
RANDEVU AL

Balık Gelinlik Model 34424

Model No: 34424

Straplez gelinlik arayan kişiler istedikleri ürünü 34424 tasarım koduna sahip gelinlik sayesinde bulabilirler. Narin Moda tarafından hazırlanmış olan bu gelinlik balık modellidir ve straplez yakasıyla son derece şık tasarım oluşturmuştur. Ayrıca gelinlikte bulunan dantel ve boncuklar kullanılarak gelinlikteki şıklık oranı artırılmıştır.

Ürün Özellikleri:

34424 tasarım kodunda olan gelinlik modeli straplez m yakaya sahiptir. Balık modelli olan gelinlikte balık kuyruk dışında takılıp çıkarılabilir şekilde hazırlanmış olan tül kuyruk vardır. Bu kuyruk düğün alanında girişte kullanılabilir ve sonrasında çıkarılarak gelinlikle daha rahat hareket edilme sağlanabilir. Gelinlikte bulunan dantel çeşidi ise lez danteldir ve bu dantel üzerinde boncuklar işlenmiştir. Gelinlik sırtı da straplez olup lez dantelden yararlanılmıştır. Gelinliğin düşmemesi ise sırta yer alan ip bağcıklarla sağlanmıştır.

Size özel gelinlikler için...

Narin Moda'nın eşsiz ve göz kamaştıran gelinlikleri için sipariş formunu doldurarak size özel ürünler oluşturabilirsiniz.

SİPARİŞ VER
DAHA FAZLA KEŞFET

Benzer Ürünüler