Balık Gelinlik Modelleri Model No: 34017-136
RANDEVU AL

Balık Gelinlik Model 34017-136

Model No: 34017-136
Gelinlik modelinde sırt dekoltesi tercihinde bulunan kişiler için en uygun model Narin Moda ekibince hazırlanan 34017-136 numaralı modeldir. Bu model sırt dekoltesi ince tülle kamufle edilmiş ve bu sayede sırtın tamamen görünümü sağlanmıştır. Sırtta tül dışında bulunan detay ip bağcıklar ve omuzlarda bulunan ince dantellerdir.

Ürün Özellikleri:
Derin dekoltesi bulunan gelinlik modelinde göğüs kısmında dekolte yok denilecek kadar azdır. Modelin göğüs bölümleri tül üzerinde bulunan kristal işlemeli danteller sayesinde kapatılmıştır. Bel bölümünde yer alan dal görünümlü ayrımlar arasında beden görülebilmektedir. Gelinliğin geri kalan kısmında ise lez dantel üzerine ayrı bir dantel dizaynı yapılarak gelinliğin daha ağır bir görünüm kazanması sağlanmıştır. Bu ikinci dantel üzerinde ise boncuk ya da kristal işleme uygulanmamıştır. Balık kuyruklu olan gelinlikte kuyrukta da dantel uygulaması kullanılmıştır.

Size özel gelinlikler için...

Narin Moda'nın eşsiz ve göz kamaştıran gelinlikleri için sipariş formunu doldurarak size özel ürünler oluşturabilirsiniz.

SİPARİŞ VER
DAHA FAZLA KEŞFET

Benzer Ürünüler