Balık Gelinlik Modelleri Model No: 34017-077
RANDEVU AL

Balık Gelinlik Model 34017-077

Model No: 34017-077

Evliliğe adım atacakları mutlu günlerinde şahane bir gelin olmak isteyenler gelinlik modelini Narin Moda’dan belirleyerek hayallerine kavuşabilirler. Balık gelinlik koleksiyonuna sahip olan markanın çok sayıda gelinliği vardır ve 34017-077 tasarım kodu bulunan gelinlik bu modellerdendir. Gelinlik klasik gelinlik türlerinden farklı detaylara sahiptir ve her gelinin kendini şahane hissedebileceği bir modeldir.

Ürün Özellikleri

Model dikkat çeken fırfır detaylarına sahiptir. Fırfır kullanımı gelinliğin yakasında, sırtında ve kuyruğunda yer alır. Bu da gelinliğin farklı bir görünümde olmasını sağlar. Üç farklı yerde kullanılan bu fırfır lez dantelden yapılmıştır. Gelinlik lez dantel zeminine sahiptir ve bu zemin üzerinde işlemeler kullanılmıştır. İşleme tercihi ise kupon işlemedir. Kupon işleme detayı göğüs bölümünde lez dantel fırfır sonrası başlayarak eteğin basen bölümlerinde ve kuyrukta tercih edilmiştir.

Size özel gelinlikler için...

Narin Moda'nın eşsiz ve göz kamaştıran gelinlikleri için sipariş formunu doldurarak size özel ürünler oluşturabilirsiniz.

SİPARİŞ VER
DAHA FAZLA KEŞFET

Benzer Ürünüler