Balık Gelinlik Modelleri Model No: 34017-028
RANDEVU AL

Balık Gelinlik Model 34017-028

Model No: 34017-028
İki düğün yapacak olan kişiler Narin Moda’nın 34017-028 koduna sahip balık model gelinliğini seçebilirler. Çünkü bu modeldeki gelinlik iki farklı gelinlik modelinin kullanımına imkan tanır. Gelinlik portatif kuyruğu sayesinde iki düğünde de farklı gelinlik kullanma ihtiyacını gidererek iki gelinlik alınmasını önler. Salon gelini olacaklar portatif kuyruk sayesinde salon düğünlerine uygun görünüme kavuşabilirler. Daha kokteyl tarzı bir düğün yapmayı düşününler ise kuyruksuz gelinliği tercih ederek rahat edebilirler.

Ürün Özellikleri
Portatif kuyruğa sahip olan gelinlik lez dantel üzerine kristal işlemeli dantel uygulamasıyla tasarlanmış olan bir modeldir. Transparan kollu olan gelinliğin kollarında da gelinlik bedeninde bulunan kristal işlemeli dantel yer alır. Bedende lez dantelin üzerine yapılan kristal işlemeler bütün olarak değil parça parça yerleştirilerek gelinliği ayrı bir hava katmıştır. Gelinliğin portatif olan kuyruğu ise sadece tülden oluşur.

Size özel gelinlikler için...

Narin Moda'nın eşsiz ve göz kamaştıran gelinlikleri için sipariş formunu doldurarak size özel ürünler oluşturabilirsiniz.

SİPARİŞ VER
DAHA FAZLA KEŞFET

Benzer Ürünüler