Balık Gelinlik Modelleri Model No: 34017-008
RANDEVU AL

Balık Gelinlik Model 34017-008

Model No: 34017-008
Klasikleşmiş gelinlik modeli tercih etmeyen kişiler Narin Moda ekibinin hazırladığı balık gelinliklerden sıra dışı görünümde olacakları gelinlik bulabilirler. 34017-008 ile numaralandırılan gelinlik üretimde tercih edilen kupon kumaş sayesinde sıra dışı gelinlik arayanların seçebileceği modeller arasına girmiştir.

Ürün Özellikleri
Gelinlik modelinde yaygın kullanılan gelinlik dantelleri arasında yer alan kupon dantel kullanılmıştır. Kupon danteller gelinliğin tamamında tercih edilmiştir ve kupon üzerinde boncuk işlemelere yer verilmiştir. Transparan olan gelinliğin kollarında da transparanlık kupon dantellerle sağlanmıştır. Dantel yanı sıra gelinliğin beli, kol uçları ve yaka kısmına işlenen sıralı taşlar gelinliğin hoş görünümde olmasını sağlamıştır. Kupon dantelden oluşan balık kuyruk dantel sayesinde balık pulu görünümünde bir kuyruğu ortaya çıkarmıştır. Bu da gelinliğin daha dikkat çekici görünüm kazanmasına yardımcı olmuştur.

Size özel gelinlikler için...

Narin Moda'nın eşsiz ve göz kamaştıran gelinlikleri için sipariş formunu doldurarak size özel ürünler oluşturabilirsiniz.

SİPARİŞ VER
DAHA FAZLA KEŞFET

Benzer Ürünüler