RANDEVU AL
RANDEVU AL
Yazar Begüm

Gelinlik Seçimi Nasıl Yapılır?

Gelinlik Seçimi Nasıl Yapılır?

Gelin adayları için düğün aşamasında en zor alınan kararlardan biri gelinlik seçimidir. Yıllarca hayalini kurduğunuz o en mutlu anınızda kusursuz ve mükemmel görünmek için doğru gelinliği bulmanıza yardımcı olacak birkaç önerimiz var.

Gelinlik seçiminde düğünün yapılacağı tarih, bütçe gibi konular önemli olduğu kadar ilk kural kendi zevkinizden ve tarzınızdan ödün vermemek olmalıdır. Fazlasıyla geniş ürün yelpazesine sahip olan gelinlik sektöründe karar vermek oldukça zorlayıcı olacaktır. Sadece beğendiğiniz, kişiliğinizi yansıtan modelin haricinde düğünün yapılacağı tarih de seçimde belirleyici bir etkendir.

Vücudunuza ve beden ölçünüze dikkat ederek seçiminizi yapmalısınız. Vücut tipinize göre varsa kusurunuzu gizlemeli, önemli detayları da ön plana çıkarmalısınız. Örneğin, elma vücut tipine sahip bir gelinseniz A kesim modeller sizler için idealdir. Bedeninize tam olan gelinliği almanız rahatça hareket edebilmeniz açısından da oldukça önemli bir etkendir.

Düğününüzü yapacağınız mevsim kadar mekanı da gelinlik seçiminizi etkileyecektir. Kapalı bir alanda yapacağınız düğün ile açık alanda özellikle sahilde yapacağınız düğünde gelinliğinizi özenle seçmelisiniz. Sahil düğünleri için tercihinizi helen Gelinlik ve Romantik model gelinliklerden yana kullanabilirsiniz.

Gelinlik seçiminizi kesinlikle aceleye getirmemelisiniz. Dikkatle ve tüm detaylarıyla ele alarak kararınızı vermelisiniz. Bunu yaparken de yanınızda güvendiğiniz bir arkadaşınızın olması size oldukça fayda sağlayacaktır. Modaya bağlı kalmaktan ziyade özenle tasarlanmış birbirinden şık gelinlikler arasından hayalinizde gelinliğe ve kişiliğinize en yakın olan gelinliği tercih etmeniz özgüvenli ve şık bir görünüme sahip olmanızı sağlayacaktır.

BRIDAL
DRESS
WEDDING DRESS